Konténer- szemét- sittszállítás

Slide

Konténer- szemét sittszállítás

A mindennapi életünk során sokszor kerülünk olyan helyzetbe, mikor kisebb –nagyobb mennyiségű nem kívánt hulladékunk elszállítására lenne szükségünk. Legyen az lomtalanítás, ház vagy lakás felújítás, kertrendezés, kertépítés. Ilyenkor az egyik legegyszerűbb lehetőség a konténeres hulladékszállíttatás. Telefonos egyeztetés alapján rövid időn belül megoldhatja ezt a problémát.
A konténerrendelésnél vegye figyelembe, hogy az Önkormányzatok által kiadott területfoglalási engedélyre lehet szüksége, ha nem az udvarában, hanem a közterületen tudja elhelyezni a konténert. Ha olyan közterületre kéri a konténert, ahol a parkoló autók akadályozhatják a biztonságos lehelyezést és felvételt, a konténer nagyságától függően elegendő helyet kell biztosítani ennek megoldására. Amennyiben a hulladékkal 1 órán belül meg tudja tölteni a konténert, autónk a helyszínen megvárja, így nincs szükség semmiféle engedélyre. Ezt telefonos egyeztetéskor kérjük jelezze számunkra.

A konténert a kihelyezéstől számított 1-3 napig tudjuk a helyszínen hagyni, vagy megbeszélés alapján egyedi igényeket is kiszolgálunk (reggel kihelyezzük, délután elszállítjuk).
Ha több konténerre lenne szüksége, a folyamatos cserét biztosítjuk.
Amennyiben nagyobb mennyiségű hulladék keletkezett, gépi rakodást is vállalunk.
Kézi rakodást is meg tudunk oldani kertből, emeletről, pincéből stb….
Egész Budapest területén vállalunk munkát, főbb területeink Dél-pest, Gyál, Vecsés.
Cégünk rendelkezik hulladékszállítási engedéllyel!
A konténerek nemcsak hulladék elszállításra, hanem sóder, homok, föld, murva, ömlesztett áru stb… kiszállításra is alkalmasak.

Rendelésfelvétel: +36 20 914 53 82