Rólunk

Bemutatkozás

Molnár Istvánnak hívnak. Tanulmányaim befejezése után 1990-ben hivatásos jogosítványt szereztem.

1994-ben kezdtem el sitt- szemét szállítással foglalkozni egy cégnél mint sofőr. Itt dolgoztam 1998-ig, amikor az ügyvezető igazgató felajánlotta, hogy vegyem át a vállalkozást, és én elfogadtam. Ettől fogva mint egyéni vállalkozó folytattam a munkát. Ehhez egy IFA típusú tehergépjármű, és tíz darab 4 m3-es konténer állt rendelkezésemre.

2002-ben az IFA-t lecseréltem egy Mercedes gyártmányú konténer szállítóra.
Konténerparkom bővítettem, és innentől már 3 m3, 4 m3, 5 m3, és 8 m3-es konténerek álltam megrendelőim rendelkezésére.

2005-ben Kft-t alapítottam. Gépparkomat egy Bobcat 751-es típusú munkagéppel gyarapítottam. Innentől cégem profilja tereprendezéssel és gépi földmunkával bővült. Gépem nem csak földmunkára, hanem épületek bontására, beton felszedésre pincetömb kiemelésre is alkalmas.

Az UNIO-s szabályok értelmében mára már cégem rendelkezik hulladékszállítási engedéllyel, ami környezetvédelmi előírás.
A konténerekbe elszállított hulladékot mára már az erre kijelölt bányákban, külön osztályozva lehet csak leborítani. Az építési törmelékek újrahasznosításra kerülnek, pl.: a betont, téglát, cserepet ledarálják, és az utak alapjába használják.

A zöldhulladékot komposztálják, és földdel keverve táptalajt készítenek belőle.
A szervetlen hulladékok, mint például papír, nylon, hungarocell kommunális hulladék stb… az erre kijelölt telepekre kerülnek, melyeket a környezetvédelem hangsúlyosan az ellenőrzése alatt tart. Ezekből az anyagokból gázokat termelnek, újrahasznosítás céljából.

A hulladékszállításon túl foglalkozunk sóder, homok, föld, murva és egyéb ömlesztett áru szállításával is.

Munkámat fontosnak és a lakosság szempontjából is hasznosnak tartom, segítve ezzel az új hulladékgazdálkodási törvény betartását.

konténer rendelés rólunk

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Gyors és kedvező áru konténeres sittszállítás, hulladékszállítás, gépi földmunka és épületbontás Budapesten rövid határidővel. Megfelelő tapasztalattal, megbízható gépjárművekkel és munkagépekkel rendelkezünk.

Megkeresésére gyorsan reagálunk

Kedvező árakat biztosítunk ügyfeleinknek

Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk

Vállalunk kézi rakodást

Vállalunk gépi rakodást

Hulladékszállítási engedéllyel rendelkezünk

konténer rendelés

KIK VAGYUNK

Molnár Istvánnak hívnak. 1994-ben kezdtem el sitt- szemét szállítással foglalkozni egy cégnél mint sofőr. Itt dolgoztam 1998-ig, majd egyéni vállalkozó lettem és 2005 -ben megalapítottam jelenlegi Kft. -met. Gépparkomat egy Bobcat 751-es típusú munkagéppel gyarapítottam. Innentől cégem profilja tereprendezéssel és gépi földmunkával bővült.